Άγιε μου Βασίλη, φέτος (και για πάντα) θέλω να πληρώνω τα μισά στα έξοδα μετακίνησης!

Σας αρέσουν οι εκδρομές στο βουνό, λατρεύετε το σκι στο χιόνι αλλά τα έξοδα μετακίνησης σας δυσκολεύουν?

Φαντάζεστε να εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας όχι μόνο στις εκδρομές αλλά και καθημερινά, με καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου σας, με ασφάλεια και ταυτόχρονα να συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για όλους μας;

Για όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τον Άγιο Βασίλη στο Ροβανιέμι της Φιλανδίας, αρκεί να πάτε στην Υγραεριοκίνηση Μπίρμπος-Συστήματα εναλλακτικών καυσίμων (Αγ. Άννης 46 & Μακρυγιάννη, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα, τηλ.: 210-4930205, web site :www.ygraeriokinisi.gr . Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων υγραερίου πάνω από 35 χρόνια και είναι η πρώτη που εφάρμοσε στην Ελλάδα τις νέες τεχνολογίες συστημάτων καυσίμων.

Με την υγραεριοκίνηση τα έξοδα σας σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα (βενζίνη) είναι περίπου μειωμένα κατά 50%. Παράλληλα, έχετε μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ αλλά και ελευθερία επιλογής αφού με ένα κουμπί μπορείτε να επιλέγετε ανά πάσα στιγμή τον τρόπο μετακίνησης (βενζίνη ή υγραέριο). Συγχρόνως, οι αποδεδειγμένα μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα συντελούν σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Επιπλέον, το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων. Τέλος, η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο.

Άγιε μου Βασίλη, καλύτερα να μου κάνεις δώρο τη διαμονή γιατί το θέμα της μετακίνησης το έλυσα στην Υγραεριοκίνηση Μπίρμπος ….