Μπιρboss. O… Boss στο Υγραέριο!

 

…Boss στην ασφάλεια

Με συνεχείς εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, διεθνείς πιστοποιήσεις όλων των τεχνικών και συστήματα υψηλής τεχνολογίας δοκιμασμένα στις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η “Υγραεριοκίνηση ΜΠΙΡΜΠΟΣ” είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε κάθε μια από τις εγκαταστάσεις που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας. Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες το επιβεβαιώνουν!

Boss στην πρωτοπορία

Έχοντας αποκτήσει την απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο, εκπαιδεύουμε οι ίδιοι τους τεχνικούς μας και άλλους τεχνικούς που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο.

Boss στην οικονομία

Εξασφαλίζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες συστημάτων στις καλύτερες τιμές ανάλογα με τις ξεχωριστές απαιτήσεις κάθε τύπου αυτοκινήτου. Από 650 ευρώ και με 12 άτοκες δόσεις,  «βάζεις μπρος» στο κέρδος σου και εξοικονομείς έως και 50% στα έξοδα μετακίνησης!

Boss στην oικολογία

Για την εταιρία μας, το αυτοκίνητο είναι εξίσου σημαντικό με τον πλανήτη τον οποίο εξερευνά. Με σεβασμό στο περιβάλλον υποσχόμαστε κορυφαίες επιδόσεις, οικονομική και οικολογική μετακίνηση!

Boss στο όραμα

Προσθέσαμε ένα ακόμα κατάστημα στα Σπάτα, αυξάνοντας τις εγκαταστάσεις μας και τον αριθμό των υπαλλήλων μας. Ταυτόχρονα επεκτεινόμαστε σε θάλασσα, με τη Marine CNG&LPG by Μπίρμπος Υγραεριοκίνηση, αλλά και… ουρανό. Τα οχήματα του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος μας εμπιστεύτηκαν για το καύσιμο κίνησής τους.